Новини

Команда Intecracy приєдналась до IT NATION Hacks-2020

Представники компанії Intecracy Ventures Христина Венгриняк та Віктор Голуб братимуть участь у заходах навчальної програми IT Nation для жителів Донецької та Луганської областей. Захід відбудеться 16–18 жовтня 2020 року. Програма реалізується Громадською спілкою «Мережа Глобального Договору в Україні» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».

Подія являє собою онлайн-хакатони, в ході яких учасники будуть отримувати та вирішувати завдання від відомих ІТ компаній, серед яких BazaІТ, Powercode, DAN IT, SupportYourApp, INTECRATOR, Infopulse та інших.

Одночасно будуть проходити два інтенсивні онлайн-хакатони: YouthHack-2020 (для учасників віком 15–18 років) та AdultHack-2020 (для учасників 19+ років). У них братимуть участь учасники освітньої програми IT Nation, які освоїли курси Advanced Frontend Developer, Web Coder, Automation QA та Manual QA.

Команди 48 годин працюватимуть онлайн над кейсами, завдання у яких максимально наближені до реальних робочих завдань ІТ спеціалістів. А ментори, які є співробітниками ІТ-компаній, будуть підтримувати та консультувати.

IT Nation дає шанс розвиватися в IT-сфері жителям Донецької та Луганської областей, які в цьому зацікавлені. Для кожної із компаній-партнерів підтримка програми є соціальною відповідальністю та шансом професійно допомогти тим, хто цього потребує. Це дуже потрібний проект, який дозволить також розвивати IT в Донецькій та Луганській областях, адже учасники програми матимуть шанс почати співробітництво з провідними компаніями IT-ринку, які мають проєкти в Україні та світі.

Хакатон, Intecrator, IT NATION Hacks-2020

logo

Україна, 08341, Київська обл., Бориспільський р-н, село Вишеньки, вул.Велика набережна, будинок 11-А, приміщення 13

Email: info@softline.org.ua

Компанія Софтлайн ІТ — розробник інформаційних систем, софту на замовлення, системний інтегратор, постачальник телекомунікаційного обладнання, а також провідний постачальник якісних IT-рішень і бізнес-систем на ринку інформаційних технологій.