Новини

Мінцифра об’єднує зусилля з Мережею Глобального договору ООН в Україні задля розвитку IT-сектору у східному регіоні

Збільшення кількості кваліфікованих IT-спеціалістів – одна з цілей, яку перед собою поставило міністерство. Вкрай важливим у цьому процесі є забезпечення рівного доступу до освіти усіх громадян країни. Саме тому Олександр Борняков, заступник Міністра цифрової трансформації з питань розвитку IT, підписав Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю з Мережею Глобального договору ООН в Україні.

Підписанням цього меморандуму Мінцифра підтримала освітню програму Nation IT, розроблену Громадською спілкою «Мережа Глобального Договору в Україні» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку в межах проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».

Nation IT має на меті охопити навчанням не менше 1 000 осіб із Донецької та Луганської областей та надати їм доступ до якісної онлайн- та офлайн-освіти у сфері IT.

Програма орієнтована на забезпечення потреби комерційних і некомерційних організацій, органів влади та місцевого самоврядування східного регіону України у висококваліфікованих ІТ-спеціалістах, креативних ІТ-рішеннях, притоку додаткових інвестицій і розвитку IT-сектору в регіоні.

Мінцифра, Олександр Борняков

logo

Україна, 08341, Київська обл., Бориспільський р-н, село Вишеньки, вул.Велика набережна, будинок 11-А, приміщення 13

Email: info@softline.org.ua

Компанія Софтлайн ІТ — розробник інформаційних систем, софту на замовлення, системний інтегратор, постачальник телекомунікаційного обладнання, а також провідний постачальник якісних IT-рішень і бізнес-систем на ринку інформаційних технологій.