Новини

Створено інтерактивну карту мережі центрів надання адмінпослуг Київщини

Департамент економічного розвитку і торгівлі створив інтерактивну мапу ЦНАП Київської області. У ЦНАП області працює 165 адміністраторів. У першому кварталі цього року  центри надали 241,6 тисячі послуг. Це на 39,65% більше, ніж було надано за такий же період 2018 року.

Ознайомитися з картою можно за посиланням: https://www.kyivregioneconomy.com/administratyvni-posluhy або на нашому сайті (див. нижче).

За даними Єдиного державного порталу адміністративних послг, загалом в Україні з метою забезпечення комфортних умов для надання адмінпослуг функціонує 787 ЦНАП. За І квартал 2019 р. запрацювало 9 нових Центрів та територіальних підрозділів. Реалізується програма з доступності адміністративних послуг громадянам  в об’єднаних територіальних громадах, де станом на 1 квітня нараховується 148 ЦНАП.

ЦНАП

logo

Україна, 08341, Київська обл., Бориспільський р-н, село Вишеньки, вул.Велика набережна, будинок 11-А, приміщення 13

Email: info@softline.org.ua

Компанія Софтлайн ІТ — розробник інформаційних систем, софту на замовлення, системний інтегратор, постачальник телекомунікаційного обладнання, а також провідний постачальник якісних IT-рішень і бізнес-систем на ринку інформаційних технологій.